Opskrifter

Spidskålsslaw

Ingredienser – 2 portioner

Dressing:

1 dl. cremefraiche/natural yoghurt/græsk yoghurt
1 tsk. sennep
1 spsk. honning
1 spsk. hvidvinseddike
Salt og peber

Spidskålsslaw:

1/4 spidskål
1 æble
125 gram vindruer

Tilberedning

  1. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber.
  2. Snit spidskål i tynde strimler.
  3. Skær æblet i både, fjern kernehus og snit bådene i tynde skiver.
  4. Skyld og skær vindruerne over i halve.
  5. Vend spidskål, æble og vindruer i dressingen og lad det trække i 20 minutter før servering.

Kilde: Retnemt.dk

No Comments
Previous Post
marts 3, 2019
Next Post
marts 3, 2019

No Comments

Leave a Reply

Related Posts