Rodebunken

Opkast, superkræfter og smoothies på pose

Shiiiit en uge 😳

Liams udtryk på billedet, beskriver meget godt vores uge!

Vi havde lagt gode planer for ugen, og den gik da også fint. Lige indtil vi ramte onsdag morgen. Liam vågner omkring kl. 5.00 og kaster op. Jeg er lidt i tvivl om det er sygdom, eller om det var noget hoste der var gået over i opkast. Vi tager Liam ind i sengen og jeg tjekker lige telefonen. Dagplejemor har skrevet, at hun har ligget og kastet op den halve nat 😑

Godt så.. Jeg bliver hjemme med Liam, og ved jo inderst inde godt, at han ikke kommer afsted resten af ugen. Liam og farmand havde nemlig fridag sammen om fredagen, da dagplejen var lukket. OG OG OG.. Fredag skulle jeg endelig med til julefrokosten på mit arbejde – jeg glædede mig!

Liam kaster kun op én gang mere, og er egentlig frisk resten af dagen. Han kan dog stadig ikke sendes afsted om torsdagen, pga. smitten.
Jeg skriver til dagplejemor, at vi holder Liam hjemme for at undgå at sprede og tage imod mere smitte. Hendes svar var, at det nok var en god idé, eftersom at hendes mand og datter nu også havde lagt sig.

Jeg har altid været angst overfor opkast. Jeg H A D E R det, og har altid gjort det!

Så min frygt for at Rasmus og jeg også lægger sig, ligger konstant i baghovedet på mig.
Jeg havde min julefrokost om fredagen, men vi skulle også til jul hos Rasmus’ brødre + familie om lørdagen.

Om torsdagen vågner jeg uden at mærke tegn på at være blevet smittet – YES..

Om aftenen måtte jeg dog indse, at den ikke gik…
Rasmus kommer hjem, og er ligbleg i ansigtet. Han var taget med Liam i centeret, for at hente nogle pakker, men kom ikke så langt. Det endte galt på p-pladsen foran Føtex, med Liam i en indkøbsvogn, skraldgrinende af Rasmus der kaster op. Stakkels mand altså..

Jeg er lige vågnet fra en lur og har kvalme – så ved man hvad klokken er slået..

Heldigvis når jeg at få puttet Liam, så Rasmus og jeg, kan slås om toilettet i fred. Liam sov igennem, hele natten – TAK!!

Fredag gik med at jeg var OK, men Rasmus var fortsat dårlig.. Lørdag gik med, at jeg var dårlig om morgenen og formiddagen, og så var Rasmus dårlig resten af dagen.. Søndag er gået med, at vi begge har haft kvalme som hele tiden kommer og går. Nu må det godt stoppe!

I de her dage har jeg simpelthen haft så dårlig samvittighed over, at Liam har været frisk hele tiden, og han har haft to, meget kedelige forældre.

Gudskelov for at der findes online indkøbsmuligheder, McD og Svigermor der kommer forbi med husapotek og nødrationer. Liam har fået bolle med smør til morgenmad, frikadeller fra frost til frokost og rigtig mange (som i rigtig mange) smoothies på “pose”.

Jeg er faktisk ret stolt af mig selv, ovenpå sådan en omgang. Vi har ikke prøvet at være nedlagt med sygdom på den her måde før, hvor vi også skulle tage os af Liam. Det er bare møg hårdt, og han var ikke engang vågen under det værste. Shit.. Det kan jeg slet ikke forestille mig, at jeg ville kunne klare – men det ville man jo nok..

Det er som om, man får nogle ekstra (super)kræfter, når man skal tage sig af sin lille guldklump, selvom man selv er dårlig og energiforladt.
Jeg har da formået at holde huset rent og ryddeligt, desinficere hjemmet, samt sætte vasketøj over OG hænge det op. Godt gået Anja!
Hvor var Rasmus så henne? Han sov…

Så ja, det er sgu nok det der moderinstinkt der tager over og giver mig superkræfter! Tak for dem!

I skrivende stund føler jeg heldigvis bedring, og håber jeg er klar til en ny, men (heldigvis) kort uge. Fra onsdag kl. 15.00 har vi nemlig alle 3, juleferie! Og ovenpå den her omgang, glæder jeg mig ekstra meget 🙂

No Comments
Previous Post
december 16, 2018
Next Post
december 16, 2018

No Comments

Leave a Reply

Related Posts