Børnetøj Rodebunken

Fra 3 til 2-hjulet

[REKLAME]

Jeg afslørede den anden dag, at jeg ikke længere har min store ladcykel. Den har vi nemlig solgt og byttet ud med en 2-hjulet – dog stadig med el!

I den her proces som jeg går igennem i forbindelse med min sygemelding, er det vigtigt at overveje hvad der giver minus og plus på overskudskontoen.
Jeg synes efterhånden det var meget omfattende at eje en ladcykel. Sådan en cykel kræver rigtig meget vedligehold og jeg synes at det var hver weekend jeg liige skulle fikse noget på den.
Derudover var cyklen tung at køre med og jeg savnede at kunne køre lidt mere ubesværet på vejene.
En ladcykel giver rigtig meget frihed, og giver virkelig god mening hvis man har over 1 barn.
Men når vi kun har Liam, tog jeg beslutningen om at få en almindelig cykel i stedet. Det var dog et must, at den også havde motor.
Sådan nogle cykler er dyre, så jeg måtte sælge ladcyklen, for at få råd til en ny.

Nu er Liam og jeg godt kørende på en 2-hjulet, og jeg er SÅ glad for den. Det går hurtigere og nu kan jeg også tage cyklen med i toget.


Liam er helt sikkert gået ned i standard, for før sad han altid i tørvejr og var ikke udsat for den kolde vind. Det er han nu, så det er ekstra vigtigt at han har noget godt og vindtæt tøj på. Jeg har derfor købt et termosæt til ham, hvor der er fleece i jakken og det er coated, så det er ekstra vand- og vindafvisende. Det er købt hos Kids-world og du finder det her.

Tip: Har du også et barn der er dødafhængig af sin nusseklud og nogle gange har brug for den på cykelturen? Så kan jeg anbefale at købe vanterholdere, som sikrer at nussekluden ikke bliver tabt på vejen.
Dem kan du også finde hos Kids-world her.

No Comments
Previous Post
februar 23, 2019
Next Post
februar 23, 2019

No Comments

Leave a Reply

Related Posts