Rodebunken

En pinende vane

Jeg har gået og lidt af hovedpine stort set hver dag i flere måneder.
Det har påvirket mig mere end jeg lige troede i starten. Jeg fik fornyelig nok og gik i gang med at udelukkelsesmetoden. Noget måtte jo forårsage den her hovedpine.
Først bestilte jeg tid til blodprøver – det kunne jo være jeg var i mangel af noget. Alt så fint ud.
Så tog jeg en tur til optikeren og fik tjekket mit syn – det var mange år siden sidste tjek. Til sidst valgte jeg at fjerne min pepsi max, som jeg har drukket rigtig meget af på det sidste. Det har været en erstatning for at snacke om aftenen, og kunne undgå at indtage alt for meget sukker.
Jeg synes dog mit forbrug havde taget lidt overhånd.

Til synstesten viste det sig så, at jeg nu har bygningsfejl på begge øjne og har brug for mere styrke end før. Jeg blev fortalt, at min hovedpine højest sandsynligt var pga. at jeg anstrengte mine øjne for meget.
Så jeg gik optimistisk fra optikeren!

Men dagene gik (uden min pepsi max) og pludselig kom den første dag uden hovedpine. Jeg vil tro der gik 2-3 dage uden pepsi max, og så forsvandt hovedpinen.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har gået rundt med dunrende hovedpine i flere måneder, fordi jeg har drukket alt for meget pepsi max.

Jeg har efterfølgende prøvet med at drikke lidt pepsi max, men hovedpinen kommer igen. Forleden prøvede jeg også at drikke noget sukkerfrit saftevand, men det har præcis samme effekt som pepsi max.

Jeg må ærligt indrømme at jeg synes det har været nogle hårde måneder. Hovedpinen har virkelig påvirket mit humør og overskud.
Mere end jeg lige troede. Jeg opdagede det egentlig først, da hovedpinen forsvandt.
Det har været meget tydeligt for mig, at de dage hovedpinen er vendt tilbage, har jeg haft tendens til at overspise og tage de nemme valg.
Dagene uden hovedpine er helt anderledes. Der er overskud til at tage de rigtige valg og ikke mindst være mere aktiv.

No Comments
Previous Post
juni 5, 2019
Next Post
juni 5, 2019

No Comments

Leave a Reply

Related Posts