Rodebunken Ærlig talt

“Du snakker for meget”

Én af mine følgere var så flink at gøre mig opmærksom på, at jeg snakker alt for meget i mine stories.

man får lyst til at unfollowe

Nu skal jeg fortælle noget.
Hvis man mister lysten til at følge med hos mig, så skal man være noget så velkommen til at unfollow. Jeg kan og vil ikke tvinge nogen til at følge med hos mig. Jeg regner stærkt med at mine følgere selv kan finde ud af, hvem de har lyst til at følge, og hvem de IKKE har lyst til at følge.

man mister lysten til at følge med når det skal være så langt

Alt hvad jeg deler på min instagramprofil kommer fra hjertet. Jeg deler ting som jeg ved I finder interessant, men jeg bruger også min profil som egenterapi. Nogle dage har jeg ekstra meget på hjerte, og deler det fordi jeg har lyst. Jeg sidder ikke og overvejer før jeg deler, om det nu også er interessant for mine følgere. Endnu en gang kan jeg lige nævne, at man kan swipe videre eller gå ind og unfollow, hvis man bare ikke finder det interessant.
Jeg kan ikke ramme alles interesse på min profil.
Sådan er det også med profiler som jeg selv følger. Hvis de lægger en story op, som ikke rigtig fanger mig, så swiper jeg videre.

Når du samtidig reklamerer for forskellige produkter og bruger den som en virksomhedsprofil, så synes jeg det er ærgerligt at du egentlig bare har den for min egen skyld

Når jeg deler på min profil er det for min egen skyld.
JEG har lyst til at fortælle, at livet som mor, ikke altid er en dans på roser.
JEG har lyst til, at dele mine tanker fordi det fungerer som egenterapi.
JEG har lyst til, at skabe initiativ til, at vi kan støtte og hjælpe hinanden.

Jeg startede med overstående fordi jeg manglede en profil som jeg kunne spejle mig i. En profil som ikke udelukkende bestod af glansbilleder og som fortalte mig hvor rosenrødt livet er. Jeg havde brug for noget jeg kunne relatere til.
Jeg endte med selv at springe ud i det, blive totalt opslugt af det og jeg elsker den feedback jeg får på min profil.

Det virker som om du har svært ved at modtage konstruktiv kritik

Jeg synes faktisk, at jeg er god til at modtage konstruktiv kritik.
Men jeg anser ikke den her besked som konstruktiv. Jeg bliver bedt om at lave om på noget, som JEG laver og absolut ikke påvirker andre på nogen negativ måde. Bevares, hvis man begynder at gabe af mine stories, er det da knap så positivt, men jeg må bare endnu en gang nævne: man er velkommen til at unfollow.

Jeg vil ikke undskylde for mine laaaaaaange stories. Det er bare mig der har ekstra meget på hjerte, og ønsker at dele mine tanker.
Take it og leave it..

No Comments
Previous Post
februar 26, 2019
Next Post
februar 26, 2019

No Comments

Leave a Reply

Related Posts