År for år

Det første år

 

Det er så vildt at der allerede er gået 1 år.

For 1 år siden lå jeg på Roskilde sygehus og beundrede mit lille vidunder. Nu ligger han i sin klapvogn og tager sig en lille lur, imens jeg for første gang har sat mig ind på en café for at skrive lidt.

Der er sket så ufatteligt meget på det her år. Da Liam blev født boede vi i en lille 2-værelses lejlighed. En 2-værelses lejlighed som vi var ved at skifte ud med et hus. Det var på ingen måde planen at vi skulle have købt hus på det tidspunkt, men hvor er jeg glad for at vi gjorde det! Jeg har meget svært ved at forestille mig os 3 i den lille lejlighed.
Da Liam var 2 måneder overtog vi huset. Rasmus gennemrenoverede huset (undtagen badeværelse) på 2 uger. Jeg var alenemor i 2 uger og vi så stort set ikke Rasmus. Vi var langt fra færdige da vi flyttede ind, men det var beboeligt og vores..
På det tidspunkt havde vi kendt hinanden i 2 år.

Nu har vi snart kendt hinanden i 3 år og vores søn er blevet 1 år.

Det sidste år har uden tvivl været det bedste, men også hårdeste år i mit liv. Det er hårdt for parforholdet at gennemgå en graviditet på sofaen på grund af kvalme og opkast, men det er endnu hårdere at blive forældre. Man glemmer hurtigt hinanden, og man skal lige pludselig blive enige om mange flere ting end hvem der skal tage opvasken i aften.

Skal vi have én mere? Det ved jeg ærligtalt ikke om vi skal. Det må tiden vise 🙂

Billederne er fra Liams 1-års fødselsdag med familien.

 

No Comments
Previous Post
juni 14, 2018
Next Post
juni 14, 2018

No Comments

Leave a Reply

Related Posts